Se pune pe foc o oala cu apa, un praf de sare si un strop de ulei. Intre timp se taie sunculita sub forma de taitei. Se bat ouale cu un praf de sare. Se adauga smantana. Si apoi busuiocul. Si la final cascavalul ras.
Cand apa a inceput sa fiarba se pun pastele la fiert si in acelasi timp se pune pe foc o tigaie antiaderenta cu 1 lingura de ulei de masline si se rumeneste sunculita. Sunculita trebuie sa se prajeasca in timpul in care pastele fierb pentru ca atunci cand le amestecam trebuie sa fie toate calde.
Cand sunculita sa rumenit se stinge focul, se adauga pastele bine scurse si se amesteca. Imediat se adauga si mixul de ou, smantana si cascaval si se amesteca.
Nu mai e nevoie de foc, oul se gateste de la caldura pastelor si a tigaii. Se lasa sa se odihneasca 2 min si apoi se servesc presarate cu parmezan din belsug.
Comentarii:
O reteta proasta