Petitchef

Spaghete carbonara

Felul principal
1 porții
5 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Mai intai mi-am pregatit toate ingredientele pentru ca trebuie sa ne miscam foarte repede.
    Spaghetele se fierb conform instructiunilor dupa ambalaj. Kaiserul si slanina le-am prajit intr-o tigaie teflonata ca sa nu mai pun ulei. Slaninuta si-a lasat suficienta grasime incat sa se rumeneasca si usturoiul. Am lasat tigaia deoparte pana am trecut la urmatorul pas.
    Oul l-am batut si peste el am adaugat smantana si cascavalul ras.
  • Cand spaghetele au fost gata le-am scurs si le-am pus din nou in oala in care au fiert. Peste ele am adaugat kaiserul si apoi amestecul de ou, smantana si cascaval. Spaghetele nu se clatesc deoarece caldura lor va gati oul. Toate ingredientele se amesteca foarte bine si foarte repede. De aceea la capitolul foto stau slabut pentru ca nu a fost timp.
    Au fost excelente dar vreu sa incerc data viitoare cu o smantana mai fina precum cea lichida.


Poze

Spaghete carbonara
Spaghete carbonara - poza 2
Spaghete carbonara - poza 3

Întrebări:




Comentarii (19):

15/12/2013

Au fost super bune

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
05/10/2014

Daca stati sa gatiti de pe net...pierdere de timp. Ia-ti un retetar,si fa totul calumea. astia-s batuti in cap si inventeaza lucruri care le plac doar lor. dezgustator pentru ceilalti. 0 stele..as da pe minus,dar nu se poate.

(0) (2) Abuz
07/07/2014

Minunate. Nu ma satur niciodata. Langa....se recomanda un vin usor ....2-3 pahare .

(1) (0) Abuz
22/03/2014

Reteta originala pe care eu o stiu este : se taie in bucatele subtiri panceta sau caconul se trage in tigaie se arunca 2 graunti de usturoi pisati putin vin alb sec sau demisec pentru a lega sosul se mai pune putin ulei masline daca nu sia lasat sunca apoi o mina parmezan sare piper oregano; pastele se fierb aldente se calatesc usor in apa rece pt a nu se lipi se adauga un ou pe care eu il amestec cu mina in paste apoi sosul le las sa traga sos 2 3 minute acoperite apoi le servesc in farfurie le condimentez dupa bunul plac pofta mare

(0) (0) Abuz
11/09/2013

Varza !

(0) (1) Abuz
20/02/2013

Super bine

(1) (0) Abuz
20/02/2013

BONO MI PIACE !

(0) (0) Abuz
16/02/2012

Verisora face mai bine

(0) (0) Abuz
09/02/2012

SUPER OK

(0) (0) Abuz
04/02/2012

La carbonara se pune numai galbenusul de la ou si se pune parmezan nu cascaval ,spaghetele se trec printr un jet de apa rece si se fierb putin adelte[ adica mai tari] si nu slaninuta ,kaizer poate dar mai bine este sa nu fie grasa.

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Spaghete konjac à la provençale
Spaghete konjac à la provençale
2 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Spaghete cacio e pepe: 3 ingrediente, o explozie de gust!
Spaghete cacio e pepe: 3 ingrediente, o explozie de gust!
2 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carbonara cu avocado
Carbonara cu avocado
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Cartofi gratinați la air fryer
Cartofi gratinați la air fryer
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

12 retete cu Spaghete 12 retete cu Spaghete

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează