Inainte de toate trebuie preincalzit cuptorul. Pune spaghetele la fiert in apa cu sare si 2 linguri ulei masline. Pune ciupercile taiate felii intr-un bol cu apa clocotita si lasa-le asa pentru cateva minute.
Intr-o tigaie mai inalta pune 2 linguri de ulei de masline si pune-o pe foc. Taie pieptul de pui in bucatele mici si cand uleiul s-a incins adauga puiul in tigaie.
Cand puiul este rumenit pe ambele parti adauga in tigaie ciupercile scurse, usturoiul pisat si smantana. Amesteca pentru omogenizare si asezoneaza cu sare si piper.
Cand incepe sa dea in clocot adauga spaghetele fierte si scurse de apa si amesteca. Mai lasa 2 minuute, ia tigaia de pe foc si toarna totul intr-un vas.
Toarna deasupra parmezan si introdu vasul la cuptor pana cand se rumeneste deasupra.
Cand s-a rumenit parmezanul scoate vasul, mai presara deasupra parmezan si patrunjel/busuioc si gata.
Comentarii:
Buna rau!