Ingrediente: blat si "piscoturi" 1-1/2 cana faina 3/4 cana cacao un praf de sare 1 lingurita bicarbonat 60 ml ulei (1/4 cana) 160 ml lapte de soia 100 ml sirop...
Ingrediente: Pentru BLAT 4 oua 8 g zahar 2 l ulei 5 g faina coaja de lamaie si portocala rasa, -esenta de vanilie. Pentru SIROP apa 200 ml zahar si arome de...
Ingrediente: 150 g franzela,curatata de coaja si cantarita 300 ml lapte 50 g amidon sau faina 100 g unt 300 g branza de vaci 5 oua 1/2 ligurita sare 150 g...
Ingrediente: un pahar de albusuri un pahar faina un pahar zahar un pahar amestec de nuci si stafide 50 ml ulei esenta vanilie si putin rom coaja de portocala...
Istoria spune ca inghetata era preferata printre dulciuri in vremea imparatilor romani. Hipocrate o folosea pe post de medicament, iar Alexandru cel Mare ca revigorant.
Ingrediente: 3 oua, 3 linguri de ulei, 3 linguri de zahar, 3 linguri de faina, colorant alimentar rosu-carmin, o lingurita rasa de cacao, 300 g rahat, o lamaie...
Ingrediente: Castronul 1. 100 g migdale macinate 100 g faina integrala 50 g faina alba 100 g zahar brun 100 g zahar alb 75 g cacao 75-100 g nuci tocate grosier...
Ingrediente: 500 g mure si afine amestecate 500 ml lapte 120 g faina 120 g zahar fin 6 oua 1 lingura vanilie 2 linguri rom 20 g unt 2 linguri de zahar brun
Ingrediente: Pentru crema: 200 g zahar pentru caramel 1 lingura apa 6 oua 800 ml lapte 200 g zahar 4 plicuri de vanilie 1/2 fiola vanilie un praf de sare 5 mere...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: 500 ml lapte, 4-5 linguri de faina, 5 linguri de zahar, doua lingurite de cacao rom, vanilie, 2 pere mari bine coapte, piscoturi de sampanie,...
Ingrediente: Avem nevoie,pentru Caramel : 100 g zahar si 3 linguri apa Pentru Budinca : 100 g biscuiti Amaretto 100 g zahar 20 g cacao 3 oua intregi +2...