Se prepara un blat din 6 oua, se coace 20-25 de minute la 190 de grade si se lasa la racit. Branza de vaci se mixeaza bine cu untul,pana devine pufoasa,se adauga si coaja de lamaie,esenta si zaharul pudra.
Se lasa deoparte. 600 ml de suc se pun la foc ,cu 2-3 liguri de zahar. 100 ml de suc se amesteca cu praful de la cele 2 budinci.cand incepe sa fiarba sucul se adauga si budinca si se lasa sa fiarba cateva minute,pana se ingheaga bine. Se lasa sa se raceasca putin.
Asamblare: Forma in care am copt blatul se tapeteaza cu folie transparenta. Se aseaza blatul racit.de acesta data a insiropat putin blatul , cu lapte,mereu mi se pare ca blatul este un pic sec.
Peste se niveleaza crema de branza. La sfarsit punem si glazura se niveleaza uniform si dam tava la rece cateva ore.
Comentarii:
Super buna!!!!!
Arata super bine.Nu am incercato dar o voi incerca.
Excelenta