Toate se mixeaza. Separat se amesteca 4 linguri faina cu un plic praf de copt.
Albusurile se bat spuma, le inglobam in prima compozitie, dupa care adaugam si faina cu praful de copt. Se pune in tava si coacem.
Se mixeaza pana devine crema si se intinde peste blatul racit..A ajustat din ingrediente si adaug frisca dupa gust si consistenta, cam 5-6 linguri sau chiar mai mult.
Crema 2: Se face din 2 plicuri budinca si 750 ml Fanta se face ca orice budinca si se pune peste crema de branza.
La prajitura preparata de mine am folosit budinca de caramel si una de ciocolata iar sucul a fost de struguri. Este o prajitura gustoasa si aspectuoasa ,cu care am avut mereu succes.
Poate o stie multa lume,dar eu am scris pentru cei care inca nu o stiu.
Reteta este luata tot dintr-o Carticica practic in bucatarie.
Comentarii:
Pentru cine nu stie sa faca prajitura, reteta ta este "varza".
Forte buna