Ingrediente: Pentru blat : 7 oua 1 cana zahăr (aprox 300 gr) 300 gr faina 1 plic praf de copt 7 linguri de ulei 7 linguri apa calda Pentru cremă : 8 oua 2...
Ingrediente: pt. blat: 8 oua 8 linguri de zahar 5 linguri de faina 200 g nuca si esenta de rom pt. crema: 1 cana cu lapte 1 cana cu zahar 3 oua intregi 2...
Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 100 g zahar 60 g faina 20 g cacao 1 praf de copt Pentru crema: 5 oua 100 g zahar 200 g unt 200 g ciocolata 100 g nuci, alune sau...
Ingrediente: Foaia de rulada se face din: 2 oua, 4 l zahar, 3 l faina, 2 l ulei, esenta vanilie, rom. Crema de ciocolata se face din: 100 ml frisca lichida, 100...
Ingrediente: Pentru 3 foi : 3 oua 6 linguri de zahar 3 linguri de ulei 1 plic de amoniu de 7 gr (pentru prajituri) 1 lingura de otet (pentru a stinge amoniul)...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Pentru coji : 100 g unt; 1 praf de sare; 125 g faina; 4 oua; 250 ml apa. Pentru crema ganache : 300 ml frisca, 300 g ciocolata cu lapte, esenta de...
Ingrediente: Blat: 8 oua 6 lg faina 8 lg zahar 2 lg cacao 50 gr ciocolata rasa esenta de rom Crema 1: 200 ml frisca 100 gr ciocolata amaruie 100 gr ciocolata cu...
Ingrediente: INGREDIENTE: Pentru blatul alb: * 5 oua * 5 linguri de zahar * 5 linguri de faina * 5 linguri ulei * un praf de sare Pentru blatul de cacao: * 5...
Ingrediente: Foi: 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina esenta de vanilie Crema: 2 oua 200 g zahar 250 g margarina 50 g cacao 2 lg apa 1 fiola esenta rom Glazura: 200 g...
Ingrediente: 300 g unt 100 g cacao 6 oua 12 linguri zahar 2 linguri rom 2 linguri zahar vanilat 100 g nuci 100 g coaja de portocala zaharisita 150 g de visine...
Ingrediente: pentru blat: 6 oua 6 linguri zahar 6 linguri faina pentru sirop: 3 linguri zahar 250 ml apa 1 plic capucino ciocolata pentru crema: 500 ml frisca...