Ingrediente: 5 oua mari 10 linguri mari zahar normal alb 10 linguri mari zahar brun 150 ml lapte 10-12 linguri mari faina alba de grau un plic praf de copt...
Ingrediente: 500 g branza de vaci proaspata 4 galbenusuri 100 gr zahar zahar vanilat coaja rasa de lamaie Pentru sosul de vanilie: 4 galbenusuri 200 ml...
Ingrediente: 150 g. Faina 1 ou 300 ml lapte 100 g. untura,sare Dulceata ,Gem Sau 500 ml lapte 2 oua 1 varf de cutit sare Faina, Ulei pentru prajit, Dulceata , Gem
Se intampla adesea sa ne trezim cu musafiri neinvitati, atunci pregatim in graba compozitia de clatite, incingem vreo 2 tigai, scoatem borcanele cu gem din camara si problema noastra este ca si rezolvata.
Ingrediente: 8 linguri mari cu varf de faina alba de grau 300 ml lapte 3 oua 2 mere foarte mari date prin razatoarea foarte fina, aprox 700 g praf de...
Ingrediente: 2 oua 200 g faina 450 ml lapte 1 plic de zahar vanilat 1 praf de sare un varf de lingurita bicarbonat de sodiu stins zeama de lamaie ulei pentru...
Ingrediente: 100 g faina alba 100 ml apa minerala 50 ml ulei 25 g zahar sare Pentru umplutura: eu le-am umplut cu dulceata de afine Optional zahar pudra
Mâncărurile de post sunt foarte sănătoase și sănătoase reprezentând un beneficiu pentru organism doarece ajută la eliminarea toxinelor din organism. Legumele, fructele și cerealele constituie baza produselor de post gătite în casă sau cumpărate.
Ingrediente: 150 g faina 150 ml lapte 150 ml apa minerala 2 oua sare 300 g branza de vaci 4 galbenusuri 3 linguri de zahar 1 lingurita coaja rasa de lamaie 2...
Ingrediente: CLATITE: 1 l lapte 3 oua 600-700 g. faina 1 lingura zahar esenta de vanilie 1 praf de sare 1 ceasca apa minerala CREMA 1 plic budinca de vanilie...
Ingrediente: 50-75 g stafide 3 linguri rom 200 g faina 250ml frisca lichida 250ml lapte 1 lingura unt coaja de la 1 lamaie 3oua, putina sare 100 unt pt prajit
Ingrediente: 3 oua intregi (de tara) 2 galbenusuri zeama de la o jumatate de portocala zeama de la o jumatate de lamaie coaja de la o portocala coaja de la o...
Pt mine clatitele trebuie sa fie subtiri si moi si-i musai sa ramana asa si daca nu le mancam imediat. Aluat: - 250g faina, 1 ou, 200ml lapte, 330-350ml apa (minerala carbogazoasa ar fi perfect), un praf de sare, 1 lingurita de esenta de rom sau de van