Orange curd - crema de portocale

Ingrediente
2
Cost estimat: 3.44Euros€ (1.72€/porție)
Rețete inrudite
-
Rulada portugheza cu portocale
-
Salată de somon, năut și portocale
-
Tarta cu portocale
-
Crema de vanilie - crema de patiserie
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se bat ouale intr-un vas impreuna cu zaharul. Se pune vasul pe foc amestecand mereu. Se adauga sucul si coaja de fructe si apoi untul taiat bucatele.
- Se amesteca pana cand untul se topeste si crema incepe sa se ingroasa . Se inchide focul iar crema se toarna intr-un bol care se acopera cu o folie de plastic pe care o intepam din loc in loc cu cutitul.
- O lasam sa se raceasca si o tinem la frigider pana a doua zi. Este delicioasa in prajituri, tarte, pe paine prajita, ca topping pentru clatite, muffins sau alte bunatati.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 892Kcal
- Carbo: 72.2g
- Grăsimi: 55.9g
- Grăsimi sat.: 31.4g
- Proteine: 15.9g
- Fibre: 6.6g
- Zahăr: 71.6g
- ProPoints: 24
- SmartPoints: 43
Informații nutriționale pentru 1 porție (518g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!