Clatite din naut cu branza

Clatite din naut cu branza
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Clatite japoneze


Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se fierbe nautul, apoi se da prin mixer pana se face crema. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat albusurile spuma. Branza se taie bucatele si se pune deoparte.
  • In crema de naut se adauga faina, drojdia, galbenusurile, lapte, suc de lamaie, sare, piper si cateva frunze de busuioc. Se amesteca cu mixerul pana se obtine o crema omogena si moale. Se adauga apoi si albusurile batute spuma si se amesteca.
  • Se unge o tigaie cu putin ulei si se pune un polonic din aluatul de clatite, bucati de mozzarella, apoi din nou un polonic de aluat. Se prajeste pe ambele parti si se serveste cu smantana.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+