Clatite cu gem
Ingrediente
8
Rețete inrudite
Video Player is loading.
This is a modal window.
No compatible source was found for this media.
Clatite japoneze
Preparare
Preparare15 min
Gătire5 min
- Se pune laptele in vasul pentru mixer, se adauga ouale, sarea si incepem sa batem amestecul cu mixerul. Se adauga faina in ploaie pana cand compozitia de clatite are consistenta unei smantani subtiri.
- Se incinge o tigaie, se unge cu ulei de prajit. Cand tigaia este bine incinsa se toarna un polonic mijlociu de compozitie de clatite in tigaie, miscand tigaia astfel incat compozitia sa fie distribuita uniform. Se lasa pe foc mijlociu pana cand este gata pe o parte, se intoarce apoi clatita pe cealata parte.
- Se fac pe rand toate clatitele. Amestecam cu polonicul compozitia la fiecare clatita; daca aceasta se ingroasa mai adaugam putin lapte sau sifon.
- Se servesc clatitele, rulate cu dulceata.gem ,branza de vaci cu stafide.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: