Eu am pus ingredientele #dupa ochi# nu le-am cantarit,ideea este ca trebuie sa iasa o compozitie mai lichida nu prea vascoasa. Se pun intr-un craston toate ingredientele si se amesteca. Punem tigaia la incins pe foc si o ungem cu ulei cu ajutorul unei pensule.Dupa ce ati facut clatitele le umpleti cu gem si Pofta buna
Explicatia la pamant !!!! "trebuie sa iasa o compozitie mai lichida".....ce inseamna? mai lichida decat ce? ca sa iasa si mai lichida..nu punem faina, nu?
Comentarii (22):
Bun!!!
Asa cum cum ai scris am amestecat toate ingredientele dar nu am stiut cum sa coc borcanul. :))
Foarte buna
Reteta fara masura?F.multi cunosc reteta,dar asta nu schimba cu nimic!!!
Se lasä o jumätate de orä sä se facâ bune de präjit...Slab
Cit lapte trebuie pus? tot dupa "ochi".
Explicatia la pamant !!!! "trebuie sa iasa o compozitie mai lichida".....ce inseamna? mai lichida decat ce? ca sa iasa si mai lichida..nu punem faina, nu?
O reteta la indemana oricui,dar foarte buna. Cand se anunta cineva la tine,te descurci repede cu niste clatite cu gem.
Fain
Delicoase