Ingrediente: 400-500 g pulpa porc 5 morcovi, un pastarnac, o bucata mica de telina 2 cepe 200 g smantana 2 oua intregi ( mai mici) sau unul mare 2 linguri...
Ingrediente: 400 g oase de porc 2 morcovi 3 cartofi potriviti 1 ardei gras rosu 1 telina mica 1 pastarnac o mana de fidea 1 cana suc de rosii/1 conserva rosii...
Ingrediente: 700 g ciolan porc 1 ceapa mica 1/4 praz 1 pastarnac 1 morcov 1/2 telina mica cca 1 ardei rosu (eu am avut de la congelator) suc de rosii o mana...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 400 g oase porc 600 g carne de porc 400 g rosii decojite 3 - 4 cartofi 1 pastarnac o bucata de telina 1 ceapa 1 ardei 1 litru bors sare patrunjel,...
Ingrediente: un rasol de porc (1,5 -2 kg) 1 l bors (sau zeama de varza) 2 morcovi, taiati marunt 2-3 cepe taiate marunt 1 albitura (patrunjel sau pastarnac),...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 500 g fasole boabe coaste de porc afumate sau un ciolan 2-3 cepe mari 2 morcovi 1 pastarnac foi de dafin o conserva de rosii in bulion boia de...