Se pune fasolea la inmuiat cu o zi inainte. Se arunca apa, se spala din nou si se pune la fiert.Dupa ce a dat in clocot de cateva ori se arunca apa respectiva si se pune apa proaspata. Acum trebuie pusa si carnea, pentru a fierbe impreuna.
Se adauga si zarzavatul taiat cubulete.Se fierbe cu capacul pana cand fasolea devine moale. folosit oala sub presiune si fiert cca 45 min. Separat, se caleste ceapa. Cu cat este mai multa ceapa, cu atat este mai gustoasa mancarea.
Se adauga boiaua.Si rosiile in bulion.Dupa ce fasolea a fiert bine se rastoarna peste ceapa calita si se mai lasa pe foc 10 minute. Se condimenteaza si se pune tarhonul.
Se poate adauga otet. Este la fel de buna si cu ciolan afumat, carnati, sau orice fel de carne afumata de porc. De fapt, este foarte buna si fara carne, de post.
Comentarii:
Fac maine din nou
I-mi place la nebunie acest fel de mancare.Gatesc cu placere si sunt mai sigur cand comsult mai intai un ghid.Felicitarile mele pentru acest site.
Super buna
Arata foarte bine maine o incerc
Ok
Excelenta mia mia
Ok
O reteta foarte simpla si foarte buna.
Binisor
Excelenta reteta.