Iahnie de fasole cu afumatura

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 15 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire45 min
  • Se pune fasolea la inmuiat cu o zi inainte.
    Se arunca apa, se spala din nou si se pune la fiert.Dupa ce a dat in clocot de cateva ori se arunca apa respectiva si se pune apa proaspata. Acum trebuie pusa si carnea, pentru a fierbe impreuna.
  • Se adauga si zarzavatul taiat cubulete.Se fierbe cu capacul pana cand fasolea devine moale. folosit oala sub presiune si fiert cca 45 min.
    Separat, se caleste ceapa. Cu cat este mai multa ceapa, cu atat este mai gustoasa mancarea.
  • Se adauga boiaua.Si rosiile in bulion.Dupa ce fasolea a fiert bine se rastoarna peste ceapa calita si se mai lasa pe foc 10 minute. Se condimenteaza si se pune tarhonul.
  • Se poate adauga otet. Este la fel de buna si cu ciolan afumat, carnati, sau orice fel de carne afumata de porc. De fapt, este foarte buna si fara carne, de post.
Raftul BuniciiRaftul Bunicii

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

18/04/2015

Fac maine din nou

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
28/12/2014

I-mi place la nebunie acest fel de mancare.Gatesc cu placere si sunt mai sigur cand comsult mai intai un ghid.Felicitarile mele pentru acest site.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
16/07/2015

Super buna

(0) (0) abuz
04/03/2014

Arata foarte bine maine o incerc

(0) (0) abuz
19/02/2014

Ok

(0) (0) abuz
09/02/2014

Excelenta mia mia

(0) (0) abuz
09/02/2014

Ok

(0) (0) abuz
22/10/2013

O reteta foarte simpla si foarte buna.

(0) (0) abuz
29/08/2013

Binisor

(0) (0) abuz
13/03/2013

Excelenta reteta.

(0) (0) abuz