Iahnie de fasole la ceaun

Felul principal
Ușor
1 h 10 m

Ingrediente

6

Ingrediente:

Preparare

Preparare10 min
Gătire1 oră
  • Se pune untura in ceaun, se adauga ceapa, ardeiul, morcovul, carnatul si pastrama, toate taiate feliute. Se lasa la calit, la foc potrivit, aproximativ 15 - 20 minute.
    Se pune o jumatate de lingurita de boia de ardei, o lingurita de pasta de ardei iute, se amesteca si se mai lasa sa fiarba la foc mic pana se prajeste carnatul si se inmoaie legumele.
    Se adauga fasolea boabe fiarta; am fiert-o cu o seara inainte acasa; am pus o lingura de faina alba, am adaugat sucul de rosii, mirodeniile si cuburile Knorr, si se lasa la fiert toate pentru a se omogeniza aromele si a se forma sosul .
    Dupa aproximativ 15 minute mancarea este gata. Are un gust delicios datorita prepararii la ceaun, pe foc de lemne.

Punctează această reţetă

AAdriana65

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Buna

am gătit această rețetă
abuz