Iahnie de fasole la ceaun

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

2

Preparare

Preparare40 min
Gătire20 min
  • Se pune untura in ceaun, se adauga ceapa, ardeiul, morcovul, carnatul si pastrama, toate taiate feliute. Se lasa la calit, la foc potrivit, aproximativ 15 - 20 minute.
  • Se pune o jumatate de lingurita de boia de ardei, o lingurita de pasta de ardei iute, se amesteca si se mai lasa sa fiarba la foc mic pana se prajeste carnatul si se inmoaie legumele. Se adauga fasolea boabe fiarta; am fiert-o cu o seara inainte acasa.
  • Se pune o jumatate de lingurita de boia de ardei, o lingurita de pasta de ardei iute, se amesteca si se mai lasa sa fiarba la foc mic pana se prajeste carnatul si se inmoaie legumele. Se adauga fasolea boabe fiarta; am fiert-o cu o seara inainte acasa.

Punctează această reţetă

A adi`s blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

ARDE2009

Fasolea fiarta acasa nu o sa-i ofere niciodata gustul unei fasole fierte la ceaun!eventual o preferbem acasa pentru a putea elimina poliglucide(stahioza) responsabile cu disconfortul .....flatulentei!dar parca eram in aer liber!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Forte buna

abuz

anonymous

Super ! one of the best !!

abuz