Se pune untura in ceaun, se adauga ceapa, ardeiul, morcovul, carnatul si pastrama, toate taiate feliute. Se lasa la calit, la foc potrivit, aproximativ 15 - 20 minute.
Se pune o jumatate de lingurita de boia de ardei, o lingurita de pasta de ardei iute, se amesteca si se mai lasa sa fiarba la foc mic pana se prajeste carnatul si se inmoaie legumele. Se adauga fasolea boabe fiarta; am fiert-o cu o seara inainte acasa.
Se pune o jumatate de lingurita de boia de ardei, o lingurita de pasta de ardei iute, se amesteca si se mai lasa sa fiarba la foc mic pana se prajeste carnatul si se inmoaie legumele. Se adauga fasolea boabe fiarta; am fiert-o cu o seara inainte acasa.
Fasolea fiarta acasa nu o sa-i ofere niciodata gustul unei fasole fierte la ceaun!eventual o preferbem acasa pentru a putea elimina poliglucide(stahioza) responsabile cu disconfortul .....flatulentei!dar parca eram in aer liber!
Comentarii:
Fasolea fiarta acasa nu o sa-i ofere niciodata gustul unei fasole fierte la ceaun!eventual o preferbem acasa pentru a putea elimina poliglucide(stahioza) responsabile cu disconfortul .....flatulentei!dar parca eram in aer liber!
Forte buna
Super ! one of the best !!