Iahnie de fasole cu ciolan

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Se alege fasolea,se spala si se pune la fiert.
    Dupa ce a dat intr-un clocot se scurge zeama si se completeaza cu apa.Se toaca marunt ceapa ,morcovul si pastarnacul si se pune la fiert.
  • Se taie ciolanul in mai multe bucati si se prajeste putin in ulei.Se adauga si o ceapa tocata marunt si se caleste putin pana devine sticloasa.
  • Dupa ce fasolea si zarzavaturile s-au fiert se adauga in cratita peste ciolan si ceapa .Se completeaza cu zeama ,se adauga boia,foi de dafin, cimbru,sare ,piper si 2-3 linguri de bulion si se da in doua trei clocote.Se presara marar verde si se seveste cu muraturi.

Punctează această reţetă

vio_dreamsVio_dreams

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Eu folosesc oala sub presiune.

abuz

anonymous

Pentru cate portii e reteta????????

abuz