Iahnie de fasole cu ciolan
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Se alege fasolea,se spala si se pune la fiert.
Dupa ce a dat intr-un clocot se scurge zeama si se completeaza cu apa.Se toaca marunt ceapa ,morcovul si pastarnacul si se pune la fiert. - Se taie ciolanul in mai multe bucati si se prajeste putin in ulei.Se adauga si o ceapa tocata marunt si se caleste putin pana devine sticloasa.
- Dupa ce fasolea si zarzavaturile s-au fiert se adauga in cratita peste ciolan si ceapa .Se completeaza cu zeama ,se adauga boia,foi de dafin, cimbru,sare ,piper si 2-3 linguri de bulion si se da in doua trei clocote.Se presara marar verde si se seveste cu muraturi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Eu folosesc oala sub presiune.
anonymous
Pentru cate portii e reteta????????
Punctează această reţetă