Iahnie de fasole cu ciolan afumat
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul . Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, ardeiul si apoi afumatura. Puteti fierbe separat ciolanul si apoi sa-l adaugati cu tot cu zeama la fasole.
- Se adauga apa si se lasa la fiert. Punem si fasolea care a stat o noapte in apa rece .
- E pun si un cartof intreg sa fieba odata cu fasolea care ajuta la problema cu gazele. Spre sfarsitul fierberii se adauga foi de dafin, piper si bullion. Se baga putin la cuptor si se presara marar tocat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
E f f foarte buuuna, stiu fiindca am facut-o chiar azi
am gătit această rețetă
anonymous
B
am gătit această rețetă
C
cnstantin
Bun
anonymous
Super
anonymous
Buna!
anonymous
Cred ca e foarte gustoasa, incerc chiar azi sa o pregatesc !!!
anonymous
Excelenta
anonymous
Excelenta
anonymous
Bun
anonymous
Cool
Punctează această reţetă