Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul . Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, ardeiul si apoi afumatura. Puteti fierbe separat ciolanul si apoi sa-l adaugati cu tot cu zeama la fasole.
  • Se adauga apa si se lasa la fiert. Punem si fasolea care a stat o noapte in apa rece .
  • E pun si un cartof intreg sa fieba odata cu fasolea care ajuta la problema cu gazele. Spre sfarsitul fierberii se adauga foi de dafin, piper si bullion. Se baga putin la cuptor si se presara marar tocat.

Punctează această reţetă

JJoujou

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

E f f foarte buuuna, stiu fiindca am facut-o chiar azi

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

B

am gătit această rețetă
abuz

cnstantin

Bun

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Buna!

abuz

anonymous

Cred ca e foarte gustoasa, incerc chiar azi sa o pregatesc !!!

abuz

anonymous

Excelenta

abuz

anonymous

Excelenta

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Cool

abuz
  • pagina 1 / 2