Iahnie de fasole cu ciolan afumat

IAHNIE DE FASOLE CU CIOLAN AFUMAT
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se curata ceapa si morvovul . ceapa se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoarea mare.ciolanul se spala si se dezoseaza, apoi se taie bucatele mai mici.
    Intr-o oala pus putin ulei, ceapa, morcovul si ciolanul.
  • Calit cateva minute, pus 1 cana de apa si concentratul de rosii, foi de dafin si lasat sa fiarba 10-15 minute, cat sa fie fiert morcovul.
    Adaugat si fasolea din conserva , pus condimente si lasat sa dea un clocot.
    Dupa ce stins focul, pus si 2 linguri de smantana.

Punctează această reţetă

JJust me

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Smantana la iahnie de fasole?????total eronat......

abuz