Iahnie de fasole

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Fasolea o spalam si o lasam la inmuiat in apa rece de seara. Pe urma o fierbem in 2-3 ape . Separat intr-o tigaie , calim ceapa si morcovul in putin ulei.
  • Adaugam boiaua si sucul de rosii pe urma punem si frunzele de dafin. Amestecam totul cu fasolea fiarta, potrivim de sare si piper si mai lasam putin la foc mic.
  • Adaugam boiaua si sucul de rosii pe urma punem si frunzele de dafin. Amestecam totul cu fasolea fiarta, potrivim de sare si piper si mai lasam putin la foc mic.

Punctează această reţetă

MMimita-k

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5

DanMircea42

Reteta are o gresala: punctele 2 si 3 de la preparare sunt identice. La puntul 3 eu as scrie:
Se da la cuptorul incins la 180 grade timp de 20 minute. Se serveste calda, presarand patrunjel verde pe deasupra.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Minunata....

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Pentru o reteta de post, excelenta!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Fff buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Fasole ca la mama mea acasa

am gătit această rețetă
abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

In general, e buna reteta. As mai schimba cate ceva, adica, as baga o ceapa si morcovii intregi la fiert impreuna cu fasolea si as cali doar o ceapa pentru sos. Morcovii si ceapa fierte le-as arunca. Stiu ca multa lume baga morcovii tocati in sosul iahniei dar mie nu-mi plac, ca doar fac iahnie de fasole nu tocana de legume, si as mai adauga si niste cimbru uscat pentru aroma. Patrunjelul nu prea aduce niciun plus mancarii, poate doar ca decor.

abuz

anonymous

Foarte gustoasa

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Maninci de dai cu caciula du pa urs!EXCELENTA!

abuz

anonymous

Excelenta reteta !

abuz
  • pagina 1 / 5