Iahnie de fasole
Ingrediente
Preparare
- Fasolea o spalam si o lasam la inmuiat in apa rece de seara. Pe urma o fierbem in 2-3 ape . Separat intr-o tigaie , calim ceapa si morcovul in putin ulei.
- Adaugam boiaua si sucul de rosii pe urma punem si frunzele de dafin. Amestecam totul cu fasolea fiarta, potrivim de sare si piper si mai lasam putin la foc mic.
- Adaugam boiaua si sucul de rosii pe urma punem si frunzele de dafin. Amestecam totul cu fasolea fiarta, potrivim de sare si piper si mai lasam putin la foc mic.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
DanMircea42
Reteta are o gresala: punctele 2 si 3 de la preparare sunt identice. La puntul 3 eu as scrie:
Se da la cuptorul incins la 180 grade timp de 20 minute. Se serveste calda, presarand patrunjel verde pe deasupra.
anonymous
Minunata....
anonymous
Pentru o reteta de post, excelenta!
anonymous
Fff buna
anonymous
Fasole ca la mama mea acasa

constanta_s2014
In general, e buna reteta. As mai schimba cate ceva, adica, as baga o ceapa si morcovii intregi la fiert impreuna cu fasolea si as cali doar o ceapa pentru sos. Morcovii si ceapa fierte le-as arunca. Stiu ca multa lume baga morcovii tocati in sosul iahniei dar mie nu-mi plac, ca doar fac iahnie de fasole nu tocana de legume, si as mai adauga si niste cimbru uscat pentru aroma. Patrunjelul nu prea aduce niciun plus mancarii, poate doar ca decor.
anonymous
Foarte gustoasa
anonymous
Bun
anonymous
Maninci de dai cu caciula du pa urs!EXCELENTA!
anonymous
Excelenta reteta !
Punctează această reţetă