Petitchef

IAHNIE DE FASOLE

Felul principal
6 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se poate pune fasolea in apa, sa se inmoaie, cu o zi inainte ca sa fiarba mai repede.
  • Se pune fasolea la fiert. Se lasa sa clocoteasca 10 minute dupa care se schimba apa. Se repeta aceasta operatie.
  • Intre timp se caleste ceapa si afumatura, apoi se adauga morcovul si pasta de rosii si se mai lasa sa fiarba 5 minute. Acest amestec se adauga peste fasole, se pun verdeturile si condimentele.Se fierbe pana mai scade din zeama .


Poze

IAHNIE DE FASOLE
IAHNIE DE FASOLE - poza 2
IAHNIE DE FASOLE - poza 3
IAHNIE DE FASOLE - poza 4
IAHNIE DE FASOLE - poza 5
IAHNIE DE FASOLE - poza 6

Întrebări:




Comentarii (14):

21/04/2015

Simplu si gustos

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/01/2015

Bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/10/2013

Comentariul tău:buuuun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 01/12/2017

Mimisor draga, afumatura aia nu ar trebui fiarta separat sau impreuna cu fasolea? Are nevoie de mai mult timp de gatire decat ai cali o ceapa! Eu fac altfel iahnia ; fierb fasolea intr-o oala doar in apa si separat fac un sos din ceapa inabusita peste care pun bulion de rosii sau pasta de tomate, peste astea pun fasolea fiarta cu putina apa in care a fiert, foi de dafin, cimbru, sare, piper si o mai las sa fiarba 10 min impreuna cu sosul. La iahnie nu folosesc morcov, numai la ciorba pun si il pun intreg pt ca ai mei nu sunt prieteni cu morcovul pt ca e dulce. Afumatura o fierb cu fasolea la un loc ca sa se amestece gusturile.

(1) (0) Abuz
22/01/2015

O mincarica super buna!!!!!!!

(0) (0) Abuz
13/01/2015

Este o reteta foarte buna la gust

(0) (0) Abuz
02/03/2014

Pare foarte buna la gust!!!

(0) (0) Abuz
28/12/2013

Exelent

(0) (0) Abuz
16/11/2013

Excelenta

(0) (0) Abuz
02/11/2013

Este foarte buna

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează