Iahnie de fasole

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
21/04/2015

Simplu si gustos

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
29/01/2015

Bun

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
06/10/2013

Comentariul tău:buuuun

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 01/12/2017

Mimisor draga, afumatura aia nu ar trebui fiarta separat sau impreuna cu fasolea? Are nevoie de mai mult timp de gatire decat ai cali o ceapa! Eu fac altfel iahnia ; fierb fasolea intr-o oala doar in apa si separat fac un sos din ceapa inabusita peste care pun bulion de rosii sau pasta de tomate, peste astea pun fasolea fiarta cu putina apa in care a fiert, foi de dafin, cimbru, sare, piper si o mai las sa fiarba 10 min impreuna cu sosul. La iahnie nu folosesc morcov, numai la ciorba pun si il pun intreg pt ca ai mei nu sunt prieteni cu morcovul pt ca e dulce. Afumatura o fierb cu fasolea la un loc ca sa se amestece gusturile.

(1) (0) abuz
22/01/2015

O mincarica super buna!!!!!!!

(0) (0) abuz
13/01/2015

Este o reteta foarte buna la gust

(0) (0) abuz
02/03/2014

Pare foarte buna la gust!!!

(0) (0) abuz
28/12/2013

Exelent

(0) (0) abuz
16/11/2013

Excelenta

(0) (0) abuz
02/11/2013

Este foarte buna

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+