Ingrediente: 400 g fasole alba ( lasata la inmuiat de seara pana a 2 a zi) 1 ciolan afumat dezosat 2 cepe 4 morcovi 3 teline mici 2 pastarnaci 2o boabe piper...
Ingrediente: Ingrediente pentru 6-8 portii: 1. 600 gr carne de vita pentru ciorba (chiar asa scrie pe ea, de-a gata la caserola) 2. 300 gr morcovi (cam 3...
Ingrediente: 1 kg de cartofi 2 morcovi potriviti 2 radacina patrunjel o telina mica o ceapa 200 g afumatura la alegere sare,piper,boia dulce 3- 4 foi de dafin...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 gr carne de pui ( am folosit aripioare si spate ) 1 morcov 1 ceapa mare 1 lingurita boia dulce Putin ulei ( 2-3 linguri ) 200 ml smantana 1...
Ingrediente: de-ale ciorbei: coada, cap, gat, "cazaturi" de carne cu os 1 litru bors proaspat zarzavat ca la curtea veche: ceva morcovi, pastarnaci, radacini...
Ingrediente: -cap de miel,gat,restul oaselor ce cad de la transarea mielului 3 morcovi mari rasi 1 pastranac ras 1 radacina de patrunjel rasa 1 radacina de...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 1 cap de miel 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa care se fierbe intreaga apoi se scoate si se arunca 1 lingura orez 1 galbenus 150 g.smintina tarhon un...