Ciorba de fasole tarcata cu afumatura

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
3 h 30 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare3 ore
Gătire30 min
  • Fasolea spalata, se pune la fiert in 5 l apa rece. Dupa ce da in cateva clocote, arunc apa colorata, o spal din nou si o pun la fiert tot cu apa rece. Intre timp separat, fierb carnea. Procedez asa sa fiu sigura ca la terminarea ciorbei fierte si fasolea si carnea.
  • Cand fasolea e aprope fiarta, adaug zarzavatul taiat (ceapa, patrunjelul, ardeii, morcovii, la sfarsit usturoiul zdrobit prin presa) si se continua fierberea. In momentul in care sunt fierte fasolea si carnea, le amestecam, potrivim de sare, adaugam cele 2 linguri otet, tot acum punem rosiile congelate, mai dam cateva clocote si stingem focul.
  • Se presara deasupra in oala patrunjelul verde si tarhonul bine tocate. La servire, adaugam in farfurie cate o rosioara si o crenguta de patrunjel verde cret.
burdulea maria elenaBurdulea maria elena

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: