Ingrediente: 250 gr linte verde (fiartă și scursă) 300 gr dovleac 200 gr sfeclă fiartă (1 medie) 200 gr de varză roșie (aproximativ 1/4) Câteva fire de...
Ingrediente: 300 g spanac (proaspăt sau congelat) 300 gr de cartofi 1 L de supă de legume 2 căței de usturoi 2 linguri semințe de dovleac 2 linguri de semințe...
Ingrediente: 400 gr dovleac (curățat) 1 ou 80 gr brânză parmezan rasă 100 gr pesmet 1 linguriță rozmarin uscat 1 linguriță de nucșoară sare după gust Ulei de...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: 3 ardei grasi (taiati in jumatati, curatati si spalati) O jumatate de dovleac mic (curatat ; aproximativ 150 g.) 200 g. de ciuperci champignon (din...
Dovleacul este un aliment complex, cu un pret accesibil, de la care sunt folosite florile, semintele si miezul; fiind o leguma tare care se consuma cu precadere prelucrata termic, dovleacul este un produs care se pastreaza proaspat luni de zile, fiind usor de...
Ingrediente: 1.5 kg dovleac 2 portocale partea alba de la un praz 1 ceapa 2.5 l apa 1 cartof 2 cuburi de legume ( sau inlocuitori ) 100 ml smantana lichida...
Ingrediente: 1 kg dovleac 1 morcov 1 ceapă 50 g ghimbir 1 litru apă 1/4 linguriță nucșoară 100 ml lapte de cocos Semințe de dovleac prăjite Sare Piper Ceapă verde
Ingrediente: 900 g sfecla cruda, 300 g buchetele broccoli, 15 g unt, 3 felii groase franzela, 50 ml ulei rapita, ½ lingurita mustar cu boabe, zeama de la ½...