Cuptorul se preincalzeste la 200ºC. Sfecla se pune la copt pana cand se poate penetra usor cu o furculita.
Broccoli se fierbe 2 minute in apa clocotita cu sare si se scurge. Painea se taie cuburi si se rumeneste in unt topit.
Sfecla se curata si se toaca. Uleiul, mustarul, zeama de lamaie si 25 g branza de capra se mixeaza bine cu 2 linguri de apa.
Se asaza intr-un bol frunzele de salata, sfecla, broccoli, branza de capra si crutoanele si se presara cu semintele de dovleac si dresingul de mustar. Salata cu branza de capra
Salata de sfecla cu porumbRulouri de peste afumat cu dresing de marar si sfeclaRosii cu branza de capra la cuptorCaise cu branza de capra si alune de padureSalata de sfecla cruda.
Sufleu cu branza de capraBroccoli cu branza feta si sos de tomateCiorba de sfeclaMilles-feuilles de legume cu branzaClafoutis cu broccoli si branzaBruschete cu branza de capraBroccoli fierbinte cu ciuperciSendvisuri cu vinete coapte si rosiiSalata de sfecla rosie cu iaurt.