Broccoli se spala bine cu apa rece. Ciupercile se taie usor, in felii.
Salata de broccoli
Se pune apa la fiert, cu sare. Se lasa sa dea in clocot, apoi se adauga broccoli, se lasa sa fiarba doar 3-4 minute, apoi se scoate si se trece imediat prin jetul de apa rece sau se tine gheata peste broccoli. Ciupercile se fierb tot partial. Procedati asa daca nu aveti dispozitiv de fierbere la aburi.
Salata de broccoli
Dupa ce ati fiert, partial, legumele ( ca sa le pastrati nutrientii), scurgeti-le de apa si dati-le deoparte. Tulpinile de la broccoli se taie marunt si se adauga in salata, intrucat si in aceasta parte din legume stau nutrienti.
Se adauga ceapa taiata marunt, maslinele, sare, piperul si uleiul. Se amesteca, se pot servi alaturi crutoane.
Ingredientele folosite pentru aceasta reteta de aperitiv sunt pentru circa 2 persoane, iar timpul necesar este de circa 15 minute.
Pofta buna si o primavara cu mult soare, dragilor!
Merg cu un sos facut din putin iaurt,putin mustar dulce si o legatura de marar..un varf mic de sare,chiar un pic de usturoi,de miros.. Un fel de tzatziki. e bestial si f,SANATOS!!!
Comentarii (29):
Dar cu ceva cascaval ras si blue cheese
Excelent
Simplu si gustos
Merg cu un sos facut din putin iaurt,putin mustar dulce si o legatura de marar..un varf mic de sare,chiar un pic de usturoi,de miros.. Un fel de tzatziki. e bestial si f,SANATOS!!!
Sanatoasa rau!
Excelent
F BUN !
O sa o incerc pare excelenta!
Arata foarte bine merita incercata
F.buna, sanatoasa