Umplut rezervorul cu apa pana la jumatate. Pe intensificatorul de arome am pus cateva legume deschidratate si cateva feliute de usturoi proaspat.
In primul vas am adaugat cartoful taiat cubulete si morcovul feliute.Si in al doilea vas, buchetelele de broccoli.
Programat stemerul pentru 20 de minute. Dar va sfatuiesc, pentru cartofi, sa-i tineti 30 de minute. La mine in 20 de minute nu au fost facuti.
Intre timp am pregatit sosul: am facut maioneza dintr-un galbenus de ou crud, ulei de floarea-soarelui, cu 1 ligurita de mustar, sare si multa zeama de lamaie. Spre sfarsit am adaugat si cateva linguri de smantana.
Dupa 15 minute broccoli a fost gata.Iar dupa alte 15 minue si cartofeii. Le adaugam pe toate intr-un bol, asezonam cu putina sare.
Excelent , felicitari pentru premiu si pentru reteta. :) Eu adaug uneori si felii subtiri de usturoi si un praf de peperoncino ( adica ardei iute uscat si dat prin robot ) , si ardei capia in otet taiat felii subtiri , si un pic de zeama de lamaie , in jur de o lingura si jumatate. Practic e un fel de anti-pasto italian :). In fine sunt multe tipouri de astfel de salate :) acesta e unul din ele ::)
Comentarii (37):
Doamne cat de bun este broccoli.Il mananc in toate felurile posibile.
Arata super bine!
Gustos - desigur !
Excelent!
Ceva in romaneste nu aveti?
Super!
Super buna
Usor,rapid,sanatos!
O voi gati si eu fetitei mele
Excelent , felicitari pentru premiu si pentru reteta. :) Eu adaug uneori si felii subtiri de usturoi si un praf de peperoncino ( adica ardei iute uscat si dat prin robot ) , si ardei capia in otet taiat felii subtiri , si un pic de zeama de lamaie , in jur de o lingura si jumatate.
Practic e un fel de anti-pasto italian :).
In fine sunt multe tipouri de astfel de salate :) acesta e unul din ele ::)