Ingrediente: Blat de cacao: 3 oua 100 g zahar 80 g faina 20 g cacao 1 lingurita praf de copt Crema de ciocolata: 200 g ciocolata cu lapte 200 ml frisca lichida...
Ingrediente: 500 g biscuiti populari 3 linguri mari cu miere 4 linguri cacao 100 g zahar 2 pliculete zahar vanilinat 1 lingurita scortisoara 200 g nuca 200 g...
Ingrediente: 6 oua 200 g zahar 30 ml apa 30 ml ulei 20 g cacao 8 linguri cu faina praf de copt SIROPUL pentru Tortul amandina: 400 ml apa 200 g zahar 2 plicuri...
Ingrediente: Pentru blaturi 250 g unt 275 g zahar pudra 6 oua,batute 1 plic vanilie Burbon 350 g faina 1 plic praf de copt 1 lingura cacao Pentru umplutura 350g...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Blatul de ecler: 5 oua 300 ml apa 400 gr faina 75 ml ulei, sare Crema pentru de ecler: 4 oua , 700 ml lapte 7 lg faina, z. vanilat, 100 gr unt 3 lg...
Ingrediente: blat de cacao: 8 oua, 8 linguri zahar, 6 linguri faina, 2 linguri cacao neagra, 4 linguri ulei, un praf de sare. crema de ciocolata alba cu alune...
Ingrediente: pentru caramel: - 800 ml lapte - 5 oua - 200 g zahar - 1 zahar vanilinat - 1 esenta de rom pentru blat: - 1 ou - 100 grame zahar - 100 ml lapte -...
Cu totii avem momente cand am manca ceva dulce si de fiecare data cand ne gandim la prajituri ne ploua in gura. Indiferent ca este vorba de clatite, un fursec, o felie de tort sau alte deserturi, pofta de dulce nu poate fi potolita decat savurand desertul preferat....
Ingrediente: Ingrediente pt. blat: 8 oua 1 cana de zahar 100 ml cafea concentrata 200 g unt 2 cani de faina 1 plic praf de copt 1 esenta de rom. Ingrdiente pt....
Ingrediente: Ingred: pt. Blat de cacao-6 oua 140 g. zahar 100 g. faina 40 g. cacao 2 linguri cu ulei esenta de vanilie si rom Crema de branza 225 g. branza...
Ingrediente: Pentru chec 2 lingurite granule/praf de cafea instant 2 linguri pudra de cacao 2 linguri apa fierbinte 150 g unt, la temperatura camerei 150 g...
Ingrediente: Blat "picant" : 5 albusuri (aprox. 190g) un praf de sare 40 g zahar 140 g pudra de migdale sau migdale decojite macinate fin 20 g faina 1 lingurita...
Ingrediente: Blat: 3 oua un pahar de zahar un pahar faina putina sare 3 linguri cacao 3 inguri ulei Crema: doua galbenusuri 200 ml frisca lichida 200 ml...
Ingrediente: Strat de biscuiți : 800 g biscuiți simpli Sirop: 400 ml cafea Crema: 600 ml lapte, 95 g ciocolată cu caramel, 95 g ciocolată cu capsuni, 1 plic...
Ingrediente: Blat : 75 g ciocolata cu lapte si amaruie 50 g unt 50 g zahar brun sau alb 2 oua mari 50 g nuca 50 g faina 1 lingurita praf de copt Un praf de sare...
Ingrediente: pentru blat: 200 g unt 250 g zahar 140 g faina 80 g cacao 4 oua o lingurita praf de copt pentru crema: 250 g crema mascarpone 80 g zahar pudra...
Ingrediente: Blatul: 8 albusuri 250 g zahar tos 20 ml zeama de lamîie sau rom 200 g curmale sau smochine 100 g migdale sau mici, alune 200 g nuci macinate...
Ingrediente: 400 g biscuiti, 250 g nuci, 200 ml cafea preparata slaba, 2 linguri cacao, 100 g frisca, 1 lingura esenta rom. Pentru crema: 300 g ciocolata...