Ingrediente: o jumatate de piept de pui curatat si taiat cubulete 2 cartofi medii taiati cuburi cimbru patrunjel marar o jumatate de ceapa un morcov mic o...
Ingrediente: 8 cartofi o ceapa un ardei un morcov 4 catei de usturoi o lingura de faina 2 rosii 2 cani de apa o legatura de patrunjel sare, boia, piper putin...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 kg cartofi 250 g teci subtiri 250 g pasta de rosii 2 oua 2 linguri faina 4-5 linguri ulei de masline 3 graunti de usturoi 1 lingurita cimbru 2...
Tajine (tagine) este numele generic pentru un tip de mancare din bucatariile nord-africane (Maroc, Tunisia, Algeria). Cuvantul tajine se refera, de fapt, la vasul in care acest tip de mancare este gatit.
Ingrediente: Tocanita de porc este o reteta pe care am primit-o de la o prietena. Fusesem la ziua ei de nastere si ea ne-a pregatit aceasta tocanita pe care...
Ingrediente: 500 g de carne de vita 1 ceapa 4 cartofi potriviti 1 ardei capia 2 morcovi 300 g ciuperci 1 cutie de rosii in suc propriu 10 linguri de ulei...
Ingrediente: 5 fire de carnati afumati 8 cartofi rosii 4 morcovi o ceapa un fir de praz patrunjel verde 2 LG unt 200 g smantana + o LG cu varf de faina 200 g...
Ingrediente: Pentru tocanita: 1 kg pulpa de porc taiata bucatele 2 cepe 2 morcovi 2 ardei grasi 4 cartofi suc de rosii sare, piper Pentru turtite: 300 g faina...
Ingrediente: carne de manzat taiata cuburi ulei de masline un cub de unt o mana de frunze de salvie proaspata sare, piper faina 1 radacina de pastarnac 2-3...
Ingrediente: 500g coaste de berbecut 700 g cartofi (eu am folosit cartofi noi) 4 cepe verzi 2 ardei o rosie boia sare si piper (sau vegeta) putin ulei fruze de...