Tocanita de porc scazuta

Tocanita de porc scazuta
Altele
Ușor
1 h 20 m

Ingrediente

1

Pentru a pregati tocanita ai nevoie de:

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 oră
  • Mai intai am taiat carnea cubulete ca pentru tocanita. Ceapa am curatat-o si am taiat-o solzisori. Ardeiul se taie cubulete mici. Intr-o oala punem ulei adaugam ceapa si ardeiul si le calim bine apoi adugam carnea si le condimentam cu sare, piper, boia iute/dulce, foi de dafin, sare, piper, chili. Peste adugam un pahar si jumatate de apa (apa sa acopere carnea), le amestecam bine si punem capacul si o lasam la fiert 50 de minute, amestecand din cand in cand. Usturoiul il curatam si il tocam marunt. Dupa ce cele 50 de minute au trecut (daca e fiarta carnea bineinteles) adaugam usturoiul si cele 2 linguri de pasta de rosii si o mai lasam la fiert vreo 15 minute. Se serveste calda cu garnitura de cartofi piure/cartofi natur/cartofi prajiti.

    Sper ca v-am facut pofta! Va urez spor la treaba si ?.pofta buna!!!!

Punctează această reţetă

NNicollle

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Este super

abuz

anonymous

FF buna

abuz

anonymous

Yamyyy!!!!

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Foarte buna!

abuz

anonymous

Tres bon !

abuz

anonymous

Foarte gustoasa

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Miroase foarte bine !

abuz

anonymous

Eu am facut - o cu pulpa de porc este .... mmmm

abuz