Mai intai am taiat carnea cubulete ca pentru tocanita. Ceapa am curatat-o si am taiat-o solzisori. Ardeiul se taie cubulete mici. Intr-o oala punem ulei adaugam ceapa si ardeiul si le calim bine apoi adugam carnea si le condimentam cu sare, piper, boia iute/dulce, foi de dafin, sare, piper, chili. Peste adugam un pahar si jumatate de apa (apa sa acopere carnea), le amestecam bine si punem capacul si o lasam la fiert 50 de minute, amestecand din cand in cand. Usturoiul il curatam si il tocam marunt. Dupa ce cele 50 de minute au trecut (daca e fiarta carnea bineinteles) adaugam usturoiul si cele 2 linguri de pasta de rosii si o mai lasam la fiert vreo 15 minute. Se serveste calda cu garnitura de cartofi piure/cartofi natur/cartofi prajiti.
Sper ca v-am facut pofta! Va urez spor la treaba si ?.pofta buna!!!!
Comentarii:
Este super
FF buna
Yamyyy!!!!
Buna
Foarte buna!
Tres bon !
Foarte gustoasa
Foarte buna
Miroase foarte bine !
Eu am facut - o cu pulpa de porc este .... mmmm