Tocanita cu carne de porc si paste

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

optional:

Preparare

Preparare40 min
Gătire30 min
  • Carnea se taie cubulete mici si se pune la calit intr-o cratita cu ulei incins.Se amesteca continu pana isi schimba culoarea, atunci adaugam ceapa taiata bucatele mai mare.
  • O lasam 2 minute dupa care punem ardeiul taiat cu bulete si morcovul dat pe razatoarea mica.Lasam sa fiarba la foc mic pana scade zeama, adaugam sare, piper, un pahar cu apa, acoperim si lasam sa fiarba inabusit la foc mic.
  • Cand carnea este aproape gata punem si pasta de rosii, zaharul, foia de dafin, ustoroul si dam gust cu sare si piper daca mai este nevoie completam cu apa astfel nivelul apei sa fie cu 2 degete deasupra carnii.
    Cand a fiert carnea ingrosam sosul cu 2 linguri de faina dizolvate in apa rece, dam un clocot si oprim focul.
  • Pastele se pun la fiert in apa care fierbe cu un praf de sare si o lingura de unt. cand apa fierbe bine oprim focul si acoperim oala , le lasam asa pana isi maresc volumul, apoi le scurgem si le clatim in apa rece.
    Totodata aceasta tocanita poate fi servita si cu altfel de garnituri cartofi natur, piure, orez...etc.
DDia2009

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Ioan

F f buna aceasta reteta,

am gătit această rețetă
abuz

Lucia

Foarte delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Revin cu un comentaru dupa ce gatesc

abuz

anonymous

Buna este foarte buna reteta ta dar mama mea a pus spaghete si a iesit foarte buna sunt copil

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

:)

abuz

anonymous

E ok

abuz

anonymous

Imi place .no coment.

abuz

anonymous

Imi place

abuz

anonymous

Foarte buna va recomand la toți

abuz
  • pagina 1 / 2