Tocanita cu carne de porc si paste
Ingrediente
4
optional:
Preparare
Preparare40 min
Gătire30 min
- Carnea se taie cubulete mici si se pune la calit intr-o cratita cu ulei incins.Se amesteca continu pana isi schimba culoarea, atunci adaugam ceapa taiata bucatele mai mare.
- O lasam 2 minute dupa care punem ardeiul taiat cu bulete si morcovul dat pe razatoarea mica.Lasam sa fiarba la foc mic pana scade zeama, adaugam sare, piper, un pahar cu apa, acoperim si lasam sa fiarba inabusit la foc mic.
- Cand carnea este aproape gata punem si pasta de rosii, zaharul, foia de dafin, ustoroul si dam gust cu sare si piper daca mai este nevoie completam cu apa astfel nivelul apei sa fie cu 2 degete deasupra carnii.
Cand a fiert carnea ingrosam sosul cu 2 linguri de faina dizolvate in apa rece, dam un clocot si oprim focul. - Pastele se pun la fiert in apa care fierbe cu un praf de sare si o lingura de unt. cand apa fierbe bine oprim focul si acoperim oala , le lasam asa pana isi maresc volumul, apoi le scurgem si le clatim in apa rece.
Totodata aceasta tocanita poate fi servita si cu altfel de garnituri cartofi natur, piure, orez...etc.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Ioan
F f buna aceasta reteta,
am gătit această rețetă
Lucia
Foarte delicios
am gătit această rețetă
anonymous
Revin cu un comentaru dupa ce gatesc
anonymous
Buna este foarte buna reteta ta dar mama mea a pus spaghete si a iesit foarte buna sunt copil
anonymous
Foarte bun
anonymous
:)
anonymous
E ok
anonymous
Imi place .no coment.
anonymous
Imi place
anonymous
Foarte buna va recomand la toți