Tocanita de porc cu vin alb
Ingrediente
4
Garnitura:
Salata:
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Inainte de a incepe vreau sa va atentionez ca daca folositi ardeiul iute va iesi o mancare foarte picanta. Daca nu mancati de obicei asa picant mai bine nu folositi ardeiul.
- Curatam ceapa si o taiem marunt, la fel si cu ardeiul gras si cel uite, pe care le punem treptat la calit intr-o tigaie cu putina apa si ulei si lasam 10min.
Adaugam rosiile taiate cubulete si mai lasam inca 5 minute. - Punem acum cubuletele de carne,usturoiul intreg, sare, boia si completam cu apa pentru a patrunde carnea, si lasam la foc mediu pana se fierbe. Adaugam apa daca mai este nevoie pentru a nu lasa sosul sa scada foarte mult. Carnea s-a fiert cam intr-o jumatate de ora. Poate dura si mai putin, depinde de carne.
- Cand aceasta este fiarta putin punem 2 lunguri de bulion.Vinul dulce il vom adauga la sfarsit cand carnea a fiert bine, si tot atunci gustam sosul in cazul in care mai este nevoie de ceva. vrut sa fac cartofi natur dar pana la urma am facut mamaliga.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Delicioasă cu cartofi
am gătit această rețetă