Tocanita de porc cu vin alb

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Garnitura:

Salata:

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Inainte de a incepe vreau sa va atentionez ca daca folositi ardeiul iute va iesi o mancare foarte picanta. Daca nu mancati de obicei asa picant mai bine nu folositi ardeiul.
  • Curatam ceapa si o taiem marunt, la fel si cu ardeiul gras si cel uite, pe care le punem treptat la calit intr-o tigaie cu putina apa si ulei si lasam 10min.
    Adaugam rosiile taiate cubulete si mai lasam inca 5 minute.
  • Punem acum cubuletele de carne,usturoiul intreg, sare, boia si completam cu apa pentru a patrunde carnea, si lasam la foc mediu pana se fierbe. Adaugam apa daca mai este nevoie pentru a nu lasa sosul sa scada foarte mult. Carnea s-a fiert cam intr-o jumatate de ora. Poate dura si mai putin, depinde de carne.
  • Cand aceasta este fiarta putin punem 2 lunguri de bulion.Vinul dulce il vom adauga la sfarsit cand carnea a fiert bine, si tot atunci gustam sosul in cazul in care mai este nevoie de ceva. vrut sa fac cartofi natur dar pana la urma am facut mamaliga.
LLizu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Delicioasă cu cartofi

am gătit această rețetă
abuz