Tocanita de vitel ardeleneasca

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Calim ceapa toacata marunt, pana devine sticloasa, apoi adaugam carnea, taiata cubulete, mai calim 5 minute, si stingem cu o cana de apa fierbinte/vin si lasam la foc mic, pana carnea este bine patrunsa.
  • Cand carnea e moale, adaugam cartofii taiati sferturi, si condimentele, mai adaugam apa si lasam sa fiarba acoperit, tot la foc mic, pana sunt fierti cartofii.la final presaram patrunjel, si servim cu muraturi si paine proaspata

Punctează această reţetă

SilviaUSilviaU

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

EXCELENTĂ.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.

abuz

anonymous

Mai ardeleneasca era cu galuste din ou si faina, asa e o tocanita din orice zona

abuz

anonymous

Gustos xx

abuz