Ingrediente: 1 Kg. de dovleac spalat, curatat de coaja si de seminte si taiat in felii O ceapa curatata si spalata 2 morcovi curatati si spalati Un sfert...
Ingrediente: 75 g unt 3 morcovi potriviti o ceapa mica 2 linguri faina 500 ml supa de peste (cub dizolvat in apa) 4 cartofi mici 200 g mazare 500 ml lapte 250...
Ingrediente: 2 sfecle rosii curatate si spalate (aproximativ 500 g.) un morcov curatat si spalat 3 cartofi mici curatati si spalati o ceapa curatata si spalata...
Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
Ingrediente: 500 g carne 2 cepe mari 2-3 rosii 2 ardei gras rosu si verde 3 morcovi 1 pastarnac 3 cartofi 2 cuburi Knorr de vita piper sare boia de ardei...
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi zdrobiti 1 ceapa mare taiata fin 2 cani de cartofi taiati cubulete si curatati 1 cana radacina...
Ingrediente: 500 g rasol sau piept de vita, cu os 200 g morcovi 120 g patrunjel 150 g telina 500 g cartofi 2 cepe 5 linguri de ulei 1/2 lingurita pasta de...
Bucataria provensala este renumita datorita “bouillabaisse”, o supa-tocana din pesti de stanca care se mananca cu crutoane de paine frecate cu usturoi si cu un sos de culoare galben-roscata numit rouille. Sosul este intins pe paine, care se serveste pe post de...
Ingrediente: 1 kg rosii coapte 2 morcovi radacina de telina, pastarnac si patrunjel 1 ardei gras (eu am avut capia) 2 cepe 2-3 cartofi mici 1 legatura patrunjel...
Ingrediente: 4 chicons (andive), 2 cepe, partea alba de la un praz mare, 2 cartofi mari, 100 g frisca lichida, marar sau patrunjel, 2-3 catei de usturoi, o...
Ingrediente: o pulpa de pui doua bucati de carne de vita doua cartofi mari o jumatate ceapa doi morcovi mari o tulpina de telina o legatura de patrunjel sare...
Ingrediente: 3 cartofi mari radacina de telina cat pumnul 1 morcov mare 1 ceapa 2 catei de usturoi o cutie mica de smantana patrunjel cozi de ceapa verde...