Spalam carnea si o punem intr-o oala la fiert cu sare dupa gustul fiecaruia. Cind aceasta da in clocot, cu o paleta incercam sa stringem toata spuma rezultata la suprafata apei.
Cind carnea incepe sa se fragezeasca, adaugam cartofii curatati, spalati si taiati in doua, morcovii curatati si spalati, ceapa curatata , adaugam telina spalata si taiata si lasam la fiert pina supa e gata. La sfirsit adaugam patrunjelul spalat si taiat marunt.
Cind preparam pastele, strecuram supa intr-o alta oala iar in momentul cind aceasta da in clocot, adaugam pastele si le lasam sa fiarba dupa cum e scris pe ambalaj. Punem in farfurii, mai presaram un pic de patrunjel maruntit si un pic de parmezan.
O tampenie! Pastele astea se prepara altfel nu sunt facute pentru supa. Daca doar fierbeai pastele normal doar in apa cu sare, le strecurai si apoi puneai parmezan pe ele era ok, dar sa le bagi in supa si sa trantesti parmezanul ala in supa e bleeeaaah!
Comentarii:
Danelutza, proasta precum putza !
O tampenie! Pastele astea se prepara altfel nu sunt facute pentru supa. Daca doar fierbeai pastele normal doar in apa cu sare, le strecurai si apoi puneai parmezan pe ele era ok, dar sa le bagi in supa si sa trantesti parmezanul ala in supa e bleeeaaah!
Ce e deosebit la supa asta? Ca si copiii o pot prepara. Aaaa, e cu paste cappelletti, si alea nu oricum, ci al brasato....Ne-am dat dracu'!
O reteta banala