Ingrediente: paste 5 dl smantana lichida ceapa verde o legatura patrunjel cimbru 150 g gorgonzola 150 g creveti 150 g racusori mici ulei de masline, piper, sare
Ingrediente: 200 g paste, penne rigatte, tubete 100 g spanac congelat 70 g gorgonzola 100 ml lapte, poate sa intre si mai mult ulei de masline sare, piper
Ingredientul principal al sosului Sriracha sunt ardeii chili; la prepararea lui sunt folosite doar ingrediente de cea mai de calitate si niciodata coloranti artificiali sau arome.
Ingrediente: Ingrediente: 200 g paste, penne rigatte, tubete 100 g spanac congelat 70 g gorgonzola 100 ml lapte, poate sa intre si mai mult ulei de masline...
Ingrediente: Ca ingrediente am folosit : 750 g carne de vita un pahar de vin alb sare si piper dupa gust 2-3 linguri de ulei Pentru sos : 100 g branza...
Ingrediente: 2 fileuri de vită (circa 150-180 g fiecare) 100 g de gorgonzola 30 ml de smântână lichidă (pentru gătit) 1 lingură de ulei de măsline 1 cățel de...
Ingrediente: 2 piepti de pui 50 g unt o ceapa mica taiata marunt 2 catei de usturoi 150 g branza gorgonzola 200g smantana de gatit 1 kg de mazare 2 legaturi de...
Ingrediente: 700 g cartofi 2 galbenusuri de o 20 g faina nucsoara Umplutura: 200 g. carnati de casa 150 g ciuperci 1/2 ardei rosu 1 catel de usturoi sare piper...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 250 gr spaghete 100 gr mozzarella (cascaval, branza, gorgonzola sau orice branza aveti prin frigider) un cub de unt (20 gr) 200 ml smantana dulce...
Ingrediente: 2 pere, feliate 200 ml Suc de simple 50 g de crème fraîche 2 linguri ulei de Masline 1 CEAPA mica, Tocata fin 60 g de noix de pécan Nuci, brute...