Ingrediente: 3 galbenusuri o lingura mare de mustar dulce sau iute, de care preferati, un picut de sare de lamaie, cat poti lua cu 3 degete 0,5 l ulei.
Daca si dvs. sunteti un impatimit consumator de maioneza, inseamna ca stiti care este secretul unei retete reusite. Pentru ceilalti, dezvaluim pas cu pas instructiunile unei maioneze perfecte.
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat prajit(in tigaie non stick sau pe grill) 2 cozi de ceapa verde taiate marunt 2 linguri de telina razalita(optional) 1...
Ingrediente: 1/2 varza alba taiata fideluta 2 carote mari date pe razatoare cu dinti mici 1 mar dat pe razatoare cu dinti mari si pus in putin suc de lamaie sa...
Ingrediente: 200 g cozi de homari mici, gatite 1 lingurita de mustar iute 1 galbenus de ou 60 ml ulei de masline extra virgin 3 linguri de iaurt 1 lingurita de...
: Daca sunteti in asteptarea unor invitati speciali si doriti sa-i tratati cu ceva gustos si diferit, puteti opta pentru o salata de icre de peste ca si aperitiv! Incercati sa reinventati banala reteta de icre, reganditi modul de servire sau adaugati o nota proprie,...
Ingrediente: 300 g. paste 4-5 castraveciori murati 100 g. masline negre 2 gogosari murati 200 g. branza de soia o cana cu maioneza vegetala sare zeama de lamaie
Ingrediente: Un piept de pui, 3-4 morcovi mari, 2 radacini de patrunjel mari, 5-6 cartofi, o telina, un borcan mare de castraveti murati, 500 g maioneza, sare,...
Ingrediente: 2 borcanele de ciuperci 2 cartofi mari(sau 4 mai mici) 2 oua (din care faci maioneza) 1 ceapa ulei marar jumatate de lamaie sare si piper dupa gust
Ingrediente: 1 kg piept de pui 4 morcovi 1 telina de marime medie 10 cartofi( in coaja se fierb) 20 castraveti murati 10 gogosari 10-20 masline 400 g mazare 2...
Ingrediente: 2 oua fierte, un praf de zahar (optional), salata verde mare sau o rosie, maioneza, 50 g sunca, zeama de lamaie, sare, piper, 5 masline, cascaval...
Ingrediente: 1 conopida micuta 1 catel ustroi Sare Piper Arpagic (sau cozi de ceapa verde) Maioneza dintr-un ou (o lingurita mustar, un galbenus, ulei)