Intr-un castron se taie felii batoanele de surimi, ciupercile, castravetele si se adauga porumbul scurs.
Se face maioneza: Intr-un vas se pune galbenusul crud, lingurita de mustar si galbenusul fiert trecut prin sita fina. Se omogenizeaza si apoi se amesteca fie cu mixerul fie cu lingura de lemn adaugand ulei putin, cate putin. La sfarsit, cand am ajuns la cantitatea de maioneza dorita se potriveste de gust cu zeama de lamaie, sare si piper. Se adauga si usturoiul facut pasta.
Peste amestecul cu surimi se adauga maioneza cu usturoi, se incoproreaza usor si gata salata!
Comentarii (50):
O reteta buna
Proasta
Comentariul tău:foarte buna!
Excelent
Foar
Fac fregvent si reteta este luata de aici ca si multe altele.
10 x
Poate intr-o zi o sa fac si eu aceasta salata.desi surimi nu se prea gaseste peste tot...Interesanta adaugarea de ciuperci,porumb si castravete murat!
Delicioasa
O sa incerc reteta