Salată de surimi

Antreuri
Foarte ușor
35 min

Un aperitiv grozav

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire5 min
  • Preparăm maioneza din 2 gălbenușuri, muștar, zeamă de lămâie și ulei.
    Când este gata maioneza o amestecăm cu cățelul de usturoi tocat foarte fin și mărarul tocat mărunt.
    Într-o tigaie topim untul și călim câte 2 minute pe fiecare parte surimi.
    Se scot pe un platou și se lasă la răcit, după care se taie în 3-4 bucățele.
    Roșiile Cherry se taie în patru, castraveții se taie în două, apoi feliuțe, iar ceapa verde se toacă mărunt.
    Avocado se taie în două, se înlătură sâmburele, se curăță de coajă și se taie pe lung feliuțe subțiri.
    Într-un castron amestecăm bucățile de surimi cu roșiile, castraveții, ceapa verde și avocado.
    Condimentăm cu sare și piper și turnăm sosul de maioneză.
    Amestecăm ușor până la omogenizare.
    În 4 cupe aranjăm frunzele de salată, apoi punem salata de surimi și ornăm cu mărar.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Excelent!

abuz

anonymous

Gustoasa si usor de facut

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Delicieuse

abuz

anonymous

EXCELENT si f usor de preparat

abuz

anonymous

Ce inseamna surimi

abuz

anonymous

In maioneza pentru 4 portii daca puneti 1/2 lamaie, nu mai poate manca nimeni preparatul.E prea acra. Unt pt. surimi, maioneza pt. restul= bomba calorica, f. nesanatoasa pt. ficat si vezica biliara.

abuz

anonymous

Super reteta!!

abuz

anonymous

Este o salata delicioasa si sanatoasa...

abuz

anonymous

Buna. incercati si cu surimi neprajit, asa cum se gaseste el; este gustos si mai reducem din grasimi

abuz
  • pagina 1 / 2