Salată de surimi
Un aperitiv grozav
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire5 min
- Preparăm maioneza din 2 gălbenușuri, muștar, zeamă de lămâie și ulei.
Când este gata maioneza o amestecăm cu cățelul de usturoi tocat foarte fin și mărarul tocat mărunt.
Într-o tigaie topim untul și călim câte 2 minute pe fiecare parte surimi.
Se scot pe un platou și se lasă la răcit, după care se taie în 3-4 bucățele.
Roșiile Cherry se taie în patru, castraveții se taie în două, apoi feliuțe, iar ceapa verde se toacă mărunt.
Avocado se taie în două, se înlătură sâmburele, se curăță de coajă și se taie pe lung feliuțe subțiri.
Într-un castron amestecăm bucățile de surimi cu roșiile, castraveții, ceapa verde și avocado.
Condimentăm cu sare și piper și turnăm sosul de maioneză.
Amestecăm ușor până la omogenizare.
În 4 cupe aranjăm frunzele de salată, apoi punem salata de surimi și ornăm cu mărar.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent!
anonymous
Gustoasa si usor de facut
anonymous
Super
anonymous
Delicieuse
anonymous
EXCELENT si f usor de preparat
anonymous
Ce inseamna surimi
anonymous
In maioneza pentru 4 portii daca puneti 1/2 lamaie, nu mai poate manca nimeni preparatul.E prea acra. Unt pt. surimi, maioneza pt. restul= bomba calorica, f. nesanatoasa pt. ficat si vezica biliara.
anonymous
Super reteta!!
anonymous
Este o salata delicioasa si sanatoasa...
anonymous
Buna. incercati si cu surimi neprajit, asa cum se gaseste el; este gustos si mai reducem din grasimi
Punctează această reţetă