Salata de andive cu surimi

Antreuri
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Mod de preparare

    Se scot cateva frunze de andive pentru a le folosi mai tarziu ca decor restul se taie. la fel procedam si cu celelante ingrediente( toate se pot taie cuburi mai mari) Se face maioneza din un galbenus crud si unul fiert cu ulei , mustar si lamaie, iar la final pentru a obtine o salata light punem si smantana.Frunzele de andive se stropesc cu zeama de lamaie. Se amesteca toate ingredinetele(andivele, surimi, porumb , cartof si maioneza) si putem folosi frunzele lasate pentru decor punand in ele salata

Punctează această reţetă

natyluminitaNatyluminita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

E buna combinatia, dar nu recomand sa lasati cartofii cruzi!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Rapid si practic

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Interesanta combinatie,dar nu prea stiu cum se "comporta" andivele in compania cartofilor fierti...

abuz

anonymous

Buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

ESTEMINUNATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Este o salata extrem de potrivita atat pentru o masa obisnuita de duminica de pilda cat si pentru o masa festiva

abuz