Se fierb fructele de mare in apa,sare,foi de dafin,rozmarin,boabe de piper,cam 5 minute.Se face o maioneza dupa reteta pe care o agreati,in care adaugati 1-2 Lg de ketchup,2 Lg de smantana.,4 catei de usturoi zdrobiti cu presa.
Se amesteca fructele,dupa ce s-au racit,cu maioneza si se asezoneaza cu sare,piper,zeama de lamaie,dupa gust.
Super.sunt o fană a fructelor de mare. dar am sa incerc salata cu favoritele mele...scoicile (carne de scoica). in loc de ketchup am sa folosesc suc de roșii și in loc de smântână, niste iaurt mai consistent, ca sa mai reducem grasimile (colesterolul)...
Comentarii:
Super.sunt o fană a fructelor de mare. dar am sa incerc salata cu favoritele mele...scoicile (carne de scoica). in loc de ketchup am sa folosesc suc de roșii și in loc de smântână, niste iaurt mai consistent, ca sa mai reducem grasimile (colesterolul)...