Salata se spala,se scurge si se toaca marunt ceapa si usturoiul se toaca si ele. Batoanele surimi se lasa la dezghetat si scurs,dupa care se taie felii.
Crevetii se pun in apa clocotita cu sare si se fierb 3 minute,apui se strecoara si se lasa la racit.
Daca midiile sunt in cochilie,le spalati bine cu o periuta,apui le puneti pe o aragaz pe o tabla incinsa sau intr-o tigaie si se coc pana ce scoicile se deschid.Scoicile care nu se deschid le aruncati direct la gunoi,pentru ca nu sunt comentibile.Daca folositi carne de midii congelate ,le fierbeti impreuna cu crevetii timp de 3 minute.
Intr-un castron puneti salata,ceapa usturoiul si fructele de mare dupa preferinta,patrunjelul tocat si asezonati cu ulei de masline,zeama de lamaie,piper .
Sarea si-o pune fiecare in farfurie.In loc de sare puteti folosi sos de soia.