Salata de fructe de mare cu avocado

Ingrediente
Preparare
- Fructele de mare se pun la fiert in apa rece cu sare pentru 10 minute.
Rosiile se taie feliute mici. Castraveciorul si ceapa se taie rondele fine. Avocado se taie in doua, se indeparteaza samburele, se taie pulpa in cubulete.
Sosul se prepara din zeama de la o lamaie (mai mica), uleiul de masline, ghimbirul ras, sare si piper.
Se amesteca legumele cu fructele de mare si se adauga sosul, amestecand bine.
La aceasta salata, optional se poate pune si 3 linguri de sos coktail.
BON APPETIT!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Jos palaria in fata ta am incercat-o e delicioasa
anonymous
"optional se poate pune si 3 linguri de sos coktail" Probabil ca ai vrut sa spui "se pot pune", pentru ca "e" mai multe linguri! De pleonasme ai mai auzit? "Feliute mici" e un exemplu. "se taie pulpa in cubulete". De ce nu se taie cubulete? Si de ce "in cubulete"? "Coktail" e de fapt cocktail, mai invata scrierea corecta! Sunt prea multe arome care nu se potrivesc una cu alta, imi pastrez palaria pe cap, "reteta" este cat se poate de nereusita!
anonymous
Nu e grozav
anonymous
Azi o fac. e simpla, rapida si sanatoasa.
anonymous
Bun de tot
anonymous
Buuuuuuuuuuuuuuuna.O IDEE BUNA PENTRU SAMBATA
anonymous
F.bun

ciobanu_t2013
Ee
anonymous
Cred ca e super buna!!!!!!!!!!!!!
anonymous
Fructe de mare congelate cu apa si ghimbir - rizibil !
Fetelooooorrrrr - acum e moda sa mananci ingrediente ce se "cultiva" cat mai aproape de casa. Lasati japonezii sa pape asta, mai ales ca stiu muuult mai bine cum se fac sosurile ce la voi se numesc "cocktail" si atat.
Punctează această reţetă