Ingrediente: 200 gr paste 60 g flori de dovleac 125 g ricotta 20 g parmezan ras 13 g busuioc 15 g fistic sare după gust piper după gust ulei de măsline după gust
Ingrediente: 100 gr iaurt (în acest caz iaurt grecesc) 1 linguriță suc de lămâie 1 linguriță de sirop de agave (sau un vârf de cuțit de zahăr) 1 linguriță fulgi...
Ingrediente: 300 gr dovlecei (1 dovlecel mediu) 250 gr cartofi 10 gr ceapă (o bucată mică) 1 ou 30 gr pesmet (aprox. 2 linguri generoase) 15 gr parmezan ras...
Ingrediente: Aluatul de fursecuri (ghiveciul): 100 gr unt moale 80 gr zahăr brun 80 gr zahăr alb 1 ou 250 gr faina (t45 sau t55) 5 gr praf de copt 80 gr...
Ingrediente: Crema de alune: 50 gr de zahăr 20 gr unt moale 1 ou 40 gr pudră de alune 1 foietaj 2 mere 1 cub de unt 1 lingură de zahăr brun Crusta: 1 ou bătut 1...
Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă 2 căței de usturoi 50 gr concentrat de tomate 1 lingură de ghimbir uscat (sau o bucata mică rasă) 1 lingură de...
Ingrediente: 125 gr de alune 175 gr ciocolata cu lapte 25 ml ulei vegetal 1 lingură de zahăr pudră (opțional) 1 lingură pudră de cacao neîndulcită un praf de sare
Ingrediente: 1 dovleac placintar 800 gr naut prefiert (un borcan mare) 4 salote Cateva fire de coriandru 6 linguri de ulei de masline 1 lingurita de chimen 1...