Se decongelează aluatul foetaj. Se decongelează spanacul și se pune la scurs.
Se încinge cuptorul la 200 grade C.
Într-un castronel se bat bine ouăle. Se amestecă usturoiul pisat cu spanacul foarte bine scurs de apă. Se întinde aluatul pe o suprafață presărată cu făină. Se unge aluatul cu ou bătut. Se presară cașcaval ras, se întinde spanacul pe toată suprafața aluatului apoi se pune brânza feta în felii căt mai subțiri să acopere cât mai multă suprafață.
Se rulează și se taie cu un cuțit fierbinte la 1-1,5 cm. Rulourile se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se ung rulourile cu ou bătut și se dau la cuptor 15-20 minute sau până se rumenesc frumos.
Comentarii:
Super,asteptam de mult reteta asta,multumesc
o sa coc si foietaj cu gem,sau rahat,adica fornetty si asa am si aperitiv si desert
Fac si eu , si in loc de feta, pun branza Ricotta.
SUPER
Credcca e tare bun am sa fac
Arata super si sigur e grozava!
Buun!!!!
Foarte bine
F bune am facut si eu dupa ce am citit reteta
Ce poftă mi-a făcuut! Am spanac, am foietaj,..feta mai trebuie! merci p'tit :)
Yam yam abia astept s-o fac