Rulouri cu spanac și feta
Ingrediente
8
Preparare
Preparare15 min
Gătire40 min
- Se decongelează aluatul foetaj.
Se decongelează spanacul și se pune la scurs. - Se încinge cuptorul la 200 grade C.
- Într-un castronel se bat bine ouăle.
Se amestecă usturoiul pisat cu spanacul foarte bine scurs de apă.
Se întinde aluatul pe o suprafață presărată cu făină.
Se unge aluatul cu ou bătut.
Se presară cașcaval ras, se întinde spanacul pe toată suprafața aluatului apoi se pune brânza feta în felii căt mai subțiri să acopere cât mai multă suprafață. - Se rulează și se taie cu un cuțit fierbinte la 1-1,5 cm.
Rulourile se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se ung rulourile cu ou bătut și se dau la cuptor 15-20 minute sau până se rumenesc frumos.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super,asteptam de mult reteta asta,multumesc
o sa coc si foietaj cu gem,sau rahat,adica fornetty si asa am si aperitiv si desert
anonymous
Fac si eu , si in loc de feta, pun branza Ricotta.
anonymous
SUPER
anonymous
Credcca e tare bun am sa fac
anonymous
Arata super si sigur e grozava!
anonymous
Buun!!!!
anonymous
Foarte bine
anonymous
F bune am facut si eu dupa ce am citit reteta
anonymous
Ce poftă mi-a făcuut! Am spanac, am foietaj,..feta mai trebuie! merci p'tit :)
anonymous
Yam yam abia astept s-o fac
Punctează această reţetă