Rulouri cu spanac și feta

Antreuri
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire40 min
  • Se decongelează aluatul foetaj.
    Se decongelează spanacul și se pune la scurs.
  • Se încinge cuptorul la 200 grade C.
  • Într-un castronel se bat bine ouăle.
    Se amestecă usturoiul pisat cu spanacul foarte bine scurs de apă.
    Se întinde aluatul pe o suprafață presărată cu făină.
    Se unge aluatul cu ou bătut.
    Se presară cașcaval ras, se întinde spanacul pe toată suprafața aluatului apoi se pune brânza feta în felii căt mai subțiri să acopere cât mai multă suprafață.
  • Se rulează și se taie cu un cuțit fierbinte la 1-1,5 cm.
    Rulourile se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
    Se ung rulourile cu ou bătut și se dau la cuptor 15-20 minute sau până se rumenesc frumos.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super,asteptam de mult reteta asta,multumesc
o sa coc si foietaj cu gem,sau rahat,adica fornetty si asa am si aperitiv si desert

abuz

anonymous

Fac si eu , si in loc de feta, pun branza Ricotta.

abuz

anonymous

SUPER

abuz

anonymous

Credcca e tare bun am sa fac

abuz

anonymous

Arata super si sigur e grozava!

abuz

anonymous

Buun!!!!

abuz

anonymous

Foarte bine

abuz

anonymous

F bune am facut si eu dupa ce am citit reteta

abuz

anonymous

Ce poftă mi-a făcuut! Am spanac, am foietaj,..feta mai trebuie! merci p'tit :)

abuz

anonymous

Yam yam abia astept s-o fac

abuz