Ouale cu un pic de sare si piper se bate bine bine cu mixerul se alege o tigaie mai mica pt asa zisele "clatite" se incinge cate o picatura de ulei atentie sa fie tigaia bine incinsa se pune cate un pic din ouale batute (ca si cand facem clatite) in tigaie si se frige si pe o parte si pe cealalta cand facut toate omletele le lasam sa se raceasca .
Intre timp pregatim umplutura se incinge o lingurita de ulei de masline, punem ceapa si usturoiul tocat marunt si le calim un pic, adaugam spanacul inghetat
Si invartim bine bine pana se face si spanacul, la sfarsit adaugam sare, piper se fierbe pana numai are zeama Luam fiecare omleta in parte si punem umplutura in mijloc,o rulam ca si o clatita le punem intr-o tava termorezistenta .
Peste presaram coaja de portocale (sau lamaie) ... se pune la cuptor cam 20 min servit cu salata de rosii cu ceapa. A fost un deliciu .