Petitchef

Rulouri de ou cu spanac

O reteta simpla si foarte gustoasa pt zilele de proteine .

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ouale cu un pic de sare si piper se bate bine bine cu mixerul se alege o tigaie mai mica pt asa zisele "clatite" se incinge cate o picatura de ulei atentie sa fie tigaia bine incinsa se pune cate un pic din ouale batute (ca si cand facem clatite) in tigaie si se frige si pe o parte si pe cealalta cand facut toate omletele le lasam sa se raceasca .
  • Intre timp pregatim umplutura se incinge o lingurita de ulei de masline, punem ceapa si usturoiul tocat marunt si le calim un pic, adaugam spanacul inghetat
  • Si invartim bine bine pana se face si spanacul, la sfarsit adaugam sare, piper se fierbe pana numai are zeama Luam fiecare omleta in parte si punem umplutura in mijloc,o rulam ca si o clatita le punem intr-o tava termorezistenta .
  • Peste presaram coaja de portocale (sau lamaie) ... se pune la cuptor cam 20 min servit cu salata de rosii cu ceapa. A fost un deliciu .


Poze

Rulouri de ou cu spanac
Rulouri de ou cu spanac - poza 2
Rulouri de ou cu spanac - poza 3
Rulouri de ou cu spanac - poza 4
Rulouri de ou cu spanac - poza 5
Rulouri de ou cu spanac - poza 6
Rulouri de ou cu spanac - poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de vinete la air fryer
Rulouri de vinete la air fryer
2 porții
18 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează