Rulouri cu carnaciori

Ingrediente
3
Aluat:
Pentru ornat:
Preparare
Preparare30 min
Gătire15 min
- Din ingredientele de mai sus se pregateste un aluat obisnuit de tare, care sa poata fi intins in foaie dupa dospire.Dupa ce s-a dospit, aluatul se intinde in foaie cat mai subtire si se taie in patrate de 8-10 cm.
Carnaciorii se taie si ei la aceasta lungime, se aseaza pe patratele de aluat si se ruleaza strans rasucindu-i cu mana pe planseta.Se potrivesc capetele aluatului, se cresteaza rulourile cu un cutit bine ascutit si se lasa
pe planseta sa se mai odihneasca 5 min.Apoi se umezesc cu o pensula cu apa si se presara seminte de susan.
Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele fete.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
aneta
Excelent!
am gătit această rețetă
anonymous
Super intotdeauna am success cu ea(reteta)
am gătit această rețetă
anonymous
Buna idee!
am gătit această rețetă
anonymous
F F BUN!
am gătit această rețetă
N
nelu_ududec
Foarte buni !

rodica_i2014
La cuptor ar fi mai sanatos
anonymous
Un aperitiv gustos si aspectos
anonymous
Is very not Good.
anonymous
Un aperitiv super!
anonymous
EXCELENTA RETETA SI USOR DE FACUT
Punctează această reţetă