Din ingredientele de mai sus se pregateste un aluat obisnuit de tare, care sa poata fi intins in foaie dupa dospire.Dupa ce s-a dospit, aluatul se intinde in foaie cat mai subtire si se taie in patrate de 8-10 cm. Carnaciorii se taie si ei la aceasta lungime, se aseaza pe patratele de aluat si se ruleaza strans rasucindu-i cu mana pe planseta.Se potrivesc capetele aluatului, se cresteaza rulourile cu un cutit bine ascutit si se lasa pe planseta sa se mai odihneasca 5 min.Apoi se umezesc cu o pensula cu apa si se presara seminte de susan. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele fete.
Comentarii (32):
Excelent!
Super intotdeauna am success cu ea(reteta)
Buna idee!
F F BUN!
Foarte buni !
La cuptor ar fi mai sanatos
Un aperitiv gustos si aspectos
Is very not Good.
Un aperitiv super!
EXCELENTA RETETA SI USOR DE FACUT