Se potrivesc tare bine pe post de "pachetel", se pastreaza fara probleme peste zi impachetate in folie. Imaginile sunt tot de la picnic, unde alaturi de Quiche Lorraine, am avut si aceste sandwich-uri. Voi reveni si cu reteta de biscuiti care ne-au indulcit finalul de stat la iarba verde.
Ceapa o speli, o cureti si o tai marunt. Intr-un bol amesteci branza cu ceapa si mararul. Optional lingura de marar o poti imparti combinand marar si patrunjel si tarhon. Chiflele le tai jumatati, cate-o jumatate o ungi cu crema de branza, deasupra pui cateva feliute subtiri de castravete si o felie de rosie.
Din păcate trebuie făcute și mâncate imediat, altfel pâinea se udă (mai ales pâinea din comerț). sau punem pasta de brânză în borcănel și o punem pe pâine doar înainte de a o mânca.
Daca tot iti bati joc de noi, iti spun ca ar merge tot asa de bine si felii de paine unse cu untura cu feliute de ceapa deasupra sau paine prajita frecata cu usturoi. Tu chiar nu stii sa "gatesti" altceva?
Comentarii:
F.bune,sanatoase
Cred că ptr. meniu de seară sunt f. bune.
Din păcate trebuie făcute și mâncate imediat, altfel pâinea se udă (mai ales pâinea din comerț). sau punem pasta de brânză în borcănel și o punem pe pâine doar înainte de a o mânca.
La asa "reteta", asa "bucatareasa"!
Sanatoase bune
Daca tot iti bati joc de noi, iti spun ca ar merge tot asa de bine si felii de paine unse cu untura cu feliute de ceapa deasupra sau paine prajita frecata cu usturoi. Tu chiar nu stii sa "gatesti" altceva?
Merger e bun si acest fel de mancare