Se amesteca intr-un castron iaurtul cu mustar. Se asezoneaza cu piper alb.
Se adauga in castron merele, somonul si mararul tocat si se amesteca. Se potriveste de sare si piper, daca este nevoie.
Se captusesc cu foi de salata 4 boluri. Se imparte salata intre boluri. Se orneaza cu icre de somon si se serveste cu toasturi. Este buna si imediat, dar este mai buna dupa ce este lasata in frigider macar jumatate de ora, sa se raceasca si sa se imprieteneasca aromele.
Sunt un pic uluit! adaica iau in mar de 170 g...hehe, dar si 4 lingurite icre de somon??(300 lei/kg)..somon se vinde feliat in amabalaj vidat de 100g! deci luam si 2 pungi?! Cu 50 de lei am facut 4 portii superbe!!! Poate inlocuiam cu o shaorma??
Comentarii:
Voi încerca și eu această rețetă:)
Cat costa, frateeeee!
Sunt un pic uluit! adaica iau in mar de 170 g...hehe, dar si 4 lingurite icre de somon??(300 lei/kg)..somon se vinde feliat in amabalaj vidat de 100g! deci luam si 2 pungi?! Cu 50 de lei am facut 4 portii superbe!!! Poate inlocuiam cu o shaorma??
De incercat,arata bine!