Reteta este innobilata cu somon afumat, dar se poate prepara practic cu orice fel de peste afumat. Nu va mai fi atat de fina la gust si aroma, dar va functiona mai mult decat satisfacator.
Se amesteca orezul cu maioneza, somon afumat, suc de lamaie, masline, ridichi tocate, marar tocat si ceapa verde. Se asezoneaza cu piper. Se orneaza cu rondele de ridichi si se serveste.
In loc de maioneza puteti folosi un amestec de maioneza cu iaurt gros. Sosul va fi astfel mai usor.
Preparati maioneza adauagand si 1-2 lingurite de mustar. Plusul de gust acrisor-iute echilibreaza bine gustul bogat al maionezei.
3 linguri de maioneza si 2 lingurite suc de lamaie,nu zeama de lamaie, marar tocat si netocat,maslinele neaparat fara samburi si feliate ?,etc. Cred ca '' bucataresele '' din ziua de azi ar fi '' nule '' fara maioneza, sau se inneaca cu maslinele intregi la salata.
Comentarii:
Am inlocuit somonul cu macrou afumat. Gust mult mai pregnant de peste afumat dar super echilibrat de iaurtul din maioneza
Super
F.bun,gustos
3 linguri de maioneza si 2 lingurite suc de lamaie,nu zeama de lamaie, marar tocat si netocat,maslinele neaparat fara samburi si feliate ?,etc.
Cred ca '' bucataresele '' din ziua de azi ar fi '' nule '' fara maioneza, sau se inneaca cu maslinele intregi la salata.
Asa mult orez ? Sau este cantitatea rezultata din fierberea orezului ?!?
Vad ca ai innobilat-o cu maioneza, ce rost mai are afumatura?
Bestiala